Galleri

GALLERI

Jeg er en iherdig fotograf og det er noe jeg ofte gjør på fritiden. Jeg elsker å finne nye motiver og nye temaer for neste photoshot. Eller bare ta med kameraet ut på en gåtur i skogen. Fotografi er noe jeg har drevet med et par år, men jeg er ikke offisielt utdannet fotograf. Mye er selvlært.

MENNESKER I NATUREN

Temaet for dette prosjektet var Mennesker i naturen. Dette er et eget prosjekt jeg begynte på sommeren 2018. For meg var det en måte å utfordre meg selv og ta bilder innenfor en annen sjanger enn det jeg har gjort tidligere, artisticnude. Utfordringen i dette prosjektet var å finne modeller som var villige til å bli fotografert. Dette er en type prosjekt jeg kommer til å fortsette å jobbe med i tiden fremover

SNUS ANGST

Temaet for dette prosjektet var fotografering. Min oppgave var å lage et photo essay som portretterte en person. Bildene trengte ikke å bli plassert i en spesiell ordre, men jeg valgte å presentere bildene i en spesiell ordre. For dette prosjektet måtte jeg skaffe en modell og fortelle historien hennes. Snus Angst er min fremstilling av min bestevenn og hennes personlighet.

GALLERI

En liten miks av de beste bildene jeg har tatt siden jeg begynte å fotografere. Jeg fotograferer dyr, mennesker og ser etter interessante motiver når jeg går på fototur.

 

KONTAKTDETALJER

 

Trondheim / Norge

 

post@papirlappen.no

 

Mobil: (0047) 95 960 963

OM MEG

Nyutdannet grafisk designer som er på utkikk etter arbeid. Som nyutdannet er jeg ingen mester, men jeg er veldig villig til å lære og forbedre ferdighetene mine. Om jeg støter på noe jeg ikke kan eller aldri har prøvd før, gir jeg ikke opp, men jobber til jeg har funnet en løsning. Arbeidsmoralen min er min største styrke etterfulgt av min vilje til å lære samt kreativiteten min.

Copyright @Papirlappen All Rights Reserved