Kontakt

TA KONTAKT

Hvis du er interessert i og ansette meg eller har et oppdrag må du gjerne ta kontakt. Nedenfor finner du av ferdighetene mine og hva slags utdannelse jeg har. Jeg er nyutdannet og er langt i fra noen mester, men jeg elsker en utfordring selv om noen ting kan ta tid. Vil jeg ikke gi meg før jeg har kommet fram til et resultat som klienter og jeg er stolt av.

 
 
 
 

Her er et lite sammendrag om meg og hvor du kan finne meg

 

Nyutdannet grafisk designer som er på utkikk etter arbeid. Som nyutdannet er jeg ingen mester, men jeg er veldig villig til å lære og forbedre ferdighetene mine. Om jeg støter på noe jeg ikke kan eller aldri har prøvd før, gir jeg ikke opp men jobber til jeg har funnet en løsning. Arbeidsmoralen min er min største styrke etterfulgt av min vilje til å lære samt kreativiteten min. Du finner meg på Facebook og Instagram

FERDIGHETER

Mine ferdigheter ligger mest i InDesign eller layout design. Å finne en kreativ måte å visuelt framstille informasjonen du ønsker å formidle. Etter det kommer Photoshop ferdighetene min. Jeg er ingen mester til å redigere bilder, mye fordi jeg selv like å beholde bildene mine slik jeg tar dem. Ferdigheter som ikke er nevnt her er at jeg har basic kunnskaper når det kommer til 3D modellering i 3ds Max samt at jeg er en veldig god tegner. Akkurat nå holder jeg også på å forbedre ferdighetene mine innen front end development for å utvide ferdighetene mine til web design.

Illustrator - 60%

InDesign - 80%

Photoshop - 60%

Dremwaver - 20%

2016 - 2018

NOROFF | GRAFISK DESIGN

Nettstudie | Fagskole

Det er en praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Å bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

2011 - 2013

NOROFF | 3D FILMPORDUKSJON

Nettstudie | Fagskole

Lære å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

UTDANNING

Det er ikke lenge siden jeg fullførte utdannelsen min på Noroff. Jeg har fremdeles mye å lære og jeg er veldig glad i å studere. Tegning og fotografering er noe jeg for det mest har lært på egenhånd. Selv om jeg er ferdig utdannet er jeg ikke ferdig med å lære. Jeg holder fortsatt på å forbedre ferdighetene mine på fritiden.

KONTAKTDETALJER

 

Trondheim / Norge

 

post@papirlappen.no

 

Mobil: (0047) 95 960 963

OM MEG

Nyutdannet grafisk designer som er på utkikk etter arbeid. Som nyutdannet er jeg ingen mester, men jeg er veldig villig til å lære og forbedre ferdighetene mine. Om jeg støter på noe jeg ikke kan eller aldri har prøvd før, gir jeg ikke opp, men jobber til jeg har funnet en løsning. Arbeidsmoralen min er min største styrke etterfulgt av min vilje til å lære samt kreativiteten min.

Copyright @Papirlappen All Rights Reserved